Retur og Refusjon

Velkommen til Mæland Rør! Vi ønsker å gi deg den beste handleopplevelsen, og vi forstår at det av og til kan være nødvendig å returnere eller be om refusjon for en vare. Vi er forpliktet til å følge norske forbrukerlovgivningens retningslinjer for refusjon og retur.

Retur

Mæland Rør godtar retur og refusjon for produkter som er kjøpt i vår fysiske butikk og nettbutikk. For å kvalifisere for retur og refusjon, må produktet være i samme tilstand som da det ble kjøpt, med original emballasje og tilbehør.

Angrerett

Du har en angrefrist på 14 dager etter at du har mottatt varen din. Dette gir deg rett til å angre på kjøpet uten å måtte oppgi noen grunn.

For å benytte deg av angreretten, må du gi oss skriftlig beskjed om at du ønsker å angre innenfor angrefristen. Dette kan du gjøre ved å sende oss en e-post eller et brev.

Du må returnere varen til oss innen 14 dager etter at du har gitt beskjed om angre. Vi vil refundere hele kjøpesummen, innen 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur.

Vi vil normalt benytte samme betalingsmåte som du brukte ved kjøpet, med mindre vi har avtalt noe annet (Ikke kontant utbetalinger).

Vær oppmerksom på at det finnes noen unntak fra angreretten, for eksempel spesiallagde varer. Vi vil klart informere deg om eventuelle unntak i våre salgsbetingelser.

*Når du handler i en fysisk butikk, er du underlagt butikkens egne retningslinjer for retur og bytte. Angreretten gjelder normalt kun ved netthandel. Vår nettbutikk tilbyr en praktisk «klikk og hent» løsning, merk at selve kjøpet foretas i vår fysiske butikk.

Reklamasjon

Hvis varen er defekt eller ikke samsvarer med det som ble avtalt, har du rett til å reklamere. Dette må normalt gjøres innen rimelig tid etter at feilen ble oppdaget. Ved reklamasjon har du rett til å kreve reparasjon, erstatning eller prisavslag, avhengig av alvorlighetsgraden av feilen.

Garanti

Våre produkter er også dekket av garantier i henhold til produsentens retningslinjer. Hvis du opplever problemer med et produkt som er dekket av garantien, merk at garantiperioden varierer avhengig av produktet og produsenten. Ta kontakt med vår kundeservice for assistanse.

Kontakt-
informasjon