Nytte og nytelse

Et godt bad skal ikke bare sørge for at du har ditt på det rene. Det skal også skape en god start på dagen eller være et fristed, en oase for avkobling og oppfrisking. For mange er badet det rommet som har størst innvirkning på livskvaliteten. Hos Mæland Rør finner du både inspirasjon til nytt bad og detaljer som forskjønner badet du allerede har. Kom innom eller sjekk nettbutikken vi har gjennom VVS Eksperten.

Totalbad

Vi tar ansvar for hele byggeprosessen. Fra riving til utvask. Vi organiserer alle alle nødvendige arbeidsoperasjoner fra murer, tømrer, flislegger, elektriker og maler, til gulvlegger og rørlegger. Du kan dra på ferie og slappe av. Når du kommer hjem, står ditt nye bad klar til bruk.

Alltid på vakt

Vi har vaktordning og er alltid tilgjengelige. Spesielt bøndene setter pris på vaktordningen da det kan være kritisk når et eller annet ikke fungerer. Vi har også egen Hydroscand-avdeling som lager og presser alle typer slanger, ikke minst for hydraulikk. Vi bistår også med gjenging.

Stor butikk med mye inspirasjon

Her finner du kvalitetsløsninger for de fleste smaker og lommebøker. Vi har en rekke anerkjente leverandører av alt fra baderomsinnredninger til badekar, dusjkabinetter, vaskeservanter og blandebatterier. I tillegg har vi en mengde spennende tilbehør som setter prikken over i’en på badet. Spør oss om alt fra sentralstøvsugere til varmepumper, hageslanger og høyttrykksvaskere – vi har det på lager eller kan skaffe på kort tid.

Vannbåren varme – miljøvennlig og lønnsomt

Vannbåren gulvvarme gir jevn og behagelig oppvarming samtidig som du både sparer energi og penger. Jevn varme øker komforten og gir bedre plassutnyttelse. Du slipper kalde områder. Varmepumpen i anlegget gir redusert strømforbruk. I tillegg kan du søke Enova om støtte til installasjon av varmepumpe til vannbårent anlegg.

May-Linn Njærheim
Butikkansvarlig