Personvernerklæring

Effektiv dato: 02. september 2023
Sist oppdatert: 02. september 2023

Denne personvernpolicyen beskriver retningslinjene til Mæland Rør AS, Langgata 15, 4362 Vigrestad, Rogaland 4362, Norge, e-post: maelandror@gmail.com, telefon: 51 43 73 01 når det gjelder innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din som vi samler inn når du bruker nettsiden vår (https://malandror.no) (tjenesten). Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten, samtykker du til innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din i samsvar med denne personvernpolicyen. Hvis du ikke samtykker til det samme, ber vi deg om å ikke få tilgang til eller bruke tjenesten.

Vi kan endre denne personvernpolicyen når som helst uten forhåndsvarsel til deg og vil legge ut den reviderte personvernpolicyen på tjenesten. Den reviderte policyen vil være effektiv 180 dager etter at den reviderte policyen er lagt ut på tjenesten, og din fortsatte tilgang til eller bruk av tjenesten etter denne perioden vil utgjøre aksepten din av den reviderte personvernpolicyen. Vi anbefaler derfor at du jevnlig gjennomgår denne siden.

 1. Informasjonen vi samler inn:

  Vi vil samle inn og behandle følgende personlig informasjon om deg:

  1. Navn
  2. Email
  3. Mobilnummer
  4. Fødselsdag
  5. Adresse
  6. Jobb adresse
  7. Betalingsinformasjon
 2. Hvordan vi bruker din informasjon:

  Vi vil bruke informasjonen vi samler inn om deg til følgende formål:

  1. Markedsføring / Promotering
  2. Behandling av betaling
  3. Støtte
  4. Målrettet reklame
  5. Administrere kundeordrer
  6. Beskyttelse av nettstedet
  7. Kommentarer fra bruker til bruker

  Hvis vi ønsker å bruke din informasjon til noen annet formål, vil vi be om ditt samtykke og vil kun bruke din informasjon etter å ha mottatt ditt samtykke, og da kun for de formålene du har gitt samtykke til, med mindre vi er pålagt å gjøre noe annet i henhold til loven.

 3. Hvordan vi deler din informasjon:

  Vi vil ikke overføre din personlige informasjon til tredjeparter uten å søke ditt samtykke, unntatt i begrensede tilfeller som beskrevet nedenfor:

  1. Annonsetjeneste
  2. Markedsføringsbyråer
  3. Analyse
  4. Tjenester for innkreving av betaling
  5. Innsamling og behandling av data

  Vi krever at slike tredjeparter bruker den personlige informasjonen vi overfører til dem kun for det formålet den ble overført for, og at de ikke beholder den lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle det angitte formålet.

  Vi kan også avsløre din personlige informasjon i følgende tilfeller: (1) for å overholde gjeldende lover, forskrifter, domstolsordre eller annen juridisk prosess; (2) for å håndheve avtalene dine med oss, inkludert denne personvernpolicyen; eller (3) for å svare på påstander om at din bruk av tjenesten krenker tredjeparts rettigheter. Hvis tjenesten eller selskapet vårt blir slått sammen eller kjøpt opp av et annet selskap, vil informasjonen din være en av eiendelene som overføres til den nye eieren.

 4. Oppbevaring av din informasjon:

  Vi vil beholde din personlige informasjon hos oss i 90 dager til 2 år etter at brukerkontoer forblir inaktive eller så lenge vi trenger den for å oppfylle formålene for hvilke den ble samlet inn, som detaljert i denne personvernpolicyen. Vi kan være nødt til å beholde visse opplysninger i lengre perioder, som for eksempel for oppbevaring/rapportering i samsvar med gjeldende lov eller av andre legitime grunner som håndheving av juridiske rettigheter, forebygging av svindel osv. Restinformasjon som er anonym og aggregert, og som ikke identifiserer deg (direkte eller indirekte), kan lagres på ubestemt tid.

 5. Dine rettigheter:

  Avtengig av gjeldende lovverk kan du ha rett til å få tilgang til, rette opp eller slette dine personlige data, motta en kopi av dine personlige data, begrense eller protestere mot aktiv behandling av dine data, be oss om å dele (overføre) dine personopplysninger til en annen enhet, tilbakekalle samtykke du har gitt oss for å behandle dine data, rett til å klage til en tilsynsmyndighet og andre rettigheter som kan være relevante i henhold til gjeldende lover. For å utøve disse rettighetene, kan du kontakte oss på maelandror@gmail.com. Vi vil svare på din henvendelse i samsvar med gjeldende lov.

  Vær oppmerksom på at hvis du ikke tillater oss å samle inn eller behandle den nødvendige personlige informasjonen eller trekker tilbake samtykket til å behandle den for de nødvendige formålene, kan det hende du ikke får tilgang til eller bruker tjenestene som den aktuelle informasjonen ble etterspurt for.

 6. Informasjonskapsler osv.

  For å lære mer om hvordan vi bruker disse og dine valgmuligheter knyttet til disse sporings teknologiene, vennligst se vår Cookie Policy.

 7. Sikkerhet:

  Sikkerheten til din informasjon er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av din informasjon under vår kontroll. Imidlertid, med tanke på de iboende risikoene, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet, og derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheten til noen informasjon du sender til oss, og du gjør det på egen risiko.

 8. Klage / Personvernombud:

  Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående behandlingen av din informasjon som er tilgjengelig hos oss, kan du sende en e-post til vår klageansvarlig hos Mæland Rør AS, Langgata 15, 4362 Vigrestad, e-post: maelandror@gmail.com. Vi vil håndtere dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.

Privacy Policy laget med CookieYes.